Friptura cu legume, fara sare

Ingrediente:

carne de pui,
un dovlecel mic,
un morcov,
doi cartofi,
unt, piper
delikat :) (amestec de legume fara sare)



Mod de preparare:

Curatati de coaja morcovul si taiati-l felii.
Cartoful il curatati si il taiati cubulete relativ egale , pentru a se fierbe toate odata.
Dovlecelul trebuie sa fie cat mai crud pentru ca se va lasa cu tot cu coaja si seminte . Il taiati felii cam de un cm grosime dupa care fiecare feliuta taiata in patru.
Intr-un litru de apa puneti putin "delikat" si piper , adaugati mai intai morcovii, dupa care cartofii si cand acestia sunt aproape gata adaugati si dovleceii.
Scurgeti legumele de apa.
Intr-o tigaie puneti o lingura de unt (sau margarina Rama, este cea mai nesarata de pe piata) si cand s-a incins adaugati legumele. Mescati usor de cateva ori si gata.
Carnea de pui o frigeti pe grill cu putin piper si rozmarin.

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

pai daca pui delikat automat ai sare in mancare...offff

Costin spunea...

Daca erai atent(a) vedeai ca "delikat" e scris diferit si daca dai click pe el te va trimite spre un link. I-am zis generic "Delikat". E vorba de amestec de legume fara sare. Se gaseste in farmaciile naturiste.