Pilaf cu legume, fara sare


Ingrediente:

1 ceapa,
1 morcov,
2-3 ardei grasi,
o ceasca de orez,
o leg. patrunjel verde,
piper, "Delikat"

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, morcovul se da prin razatoarea mica si se caleste si el putin, peste ceapa. Ardeiul se toaca cubulete potrivite si se caleste si el .
Dupa ce s-a calit se adauga un litru de apa. Se pune putin "delikat", piper si se fierbe 15-20 de minute. Se adauga o ceasca de orez spalat si se lasa la fiert pana orezul este gata. Cand este aproape de final se adauga patrunjelul. se poate pune si in cuptor sa fiarba orezul.

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Delikat contine peste 60% sare.

Costin spunea...

Daca te uiti la "Delikat", e special scris cu o alta culoare si pus intre ghilimele. Da-i click pe "Delikat" si vei vedea ca exista si amestecuri de legume fara sare.