Musaca cu ciuperci si cartofi, fara sare

Ingrediente:
1,5kg cartofi,
1kg ciuperci
2 cepe, suc de rosii,
ulei, marar, patrunjel,
"delikat fara sare"

Mod de preparare:

Fierbi cartofii necuratati. Cand sunt fierti, ii cureti si ii tai feliute.  Ciupercile le fierbi dupa care se scurg si se taie in bucatele mari. Calesti in ulei doua cepe potrivite, peste care se pun ciupercile taiate. Se calesc putin si ele si la final se pune piper marar si patrunjel tocat marunt.
Intr-o tava unsa bine cu ulei adaugi jumatate din cartofii taiati felii, se pune peste ei compozitia de ciuperci si deasupra restul de cartofi. Se preseaza un pic sa fie neted si se adauga sucul de rosii ,cat sa acopere cartofii. Se presara putin "delikat" se pune la cuptorul incins pana scade apa si se rumeneste putin (aprox. 40 min).

Pofta buna!

Niciun comentariu: