Supa crema de legume, fara sare

Aceasta supa este foarte hranitoare si excelenta pentru sezonul rece.

 Ingrediente pentru 10 portii:

4 cartofi,
3 morcovi,
2 radacini patrunjel,
2 ardei grasi verzi,
1 leg. patrunjel, piper,
4 L apa,
1 lg. ulei
crutoane

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert intr-o oala, impreuna cu zarzavatul ce a fost taiat in cubulete mici si se fierb cam 30-40 de minute.
Dupa ce s-au fiert, se strecoara legumele, fara a se arunca zeama, si se paseaza cu un blender.
Se rastoarna piureul in zeama si se mai fierbe 10-15 minute iar la sfarsit adaugam putin piper, patrunjel si o lingura de ulei.
Crutoanele se fac din paine fara sare. Feliile se vor taia cubulete si se vor rumeni putin intr-o tigaie, in care am pus o lingura de ulei. Cand s-au rumenit se vor scoate si se pun intr-un bol.
Se serveste calda!

Un comentariu:

vincent spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef