Stufat din praz, fara sare

Ingrediente:

carne de porc sau de vita,
1 kg praz,
pasta de tomate,
4-5 catei de usturoi,
2 legaturi patrunjel,
2 legaturi marar,
piper

Mod de preparare:

Prazul se toaca rondele subtiri, se opareste, se scurge, apoi se caleste intr-un pic de ulei si se agauga o cana de apa si se lasa la fiert.
Carnea de vita se fierbe si se pune peste praz.
Carnea de porc poate praji putin inainte de a se pune peste praz.
Cand prazul s-a fiert adaugi usturoiul tocat, si verdeata.
 Lasati putin sa fiarba si se adauga o lingura de pasta de tomate si piperul.
Se lasa sa scada pana devine ca o tocanita.

Pofta buna!

3 comentarii:

Catalin spunea...

Salut,

Am vazut ca folosesti pasta de tomate... si eu m-am interesat, dar majoritatea au sare.
Nu crezi ca are importanta totusi sarea din pasta de tomate? (pentru tratament cu 40 mg prednison=8 pastile /zi)

Multumesc

PS Super tare ideea ta de blog!

Costin spunea...

Pasta de tomate Olympia nu are sare incorporata. Poti citi mai jos.
http://www.avantaje.ro/Gastronomie/Pasta-de-tomate-Olympia-570172
Am contactat personal firma Cotec , sa fiu sigur.

Catalin spunea...

Bravo. Este unul din putinele produse de gen care nu contine sare!