Paste cu ciuperci, fara sare

Ingrediente :

350g paste,
350g ciuperci,
o cescuta de vin,
2 catei de usturoi,

ulei, patrunjel tocat, piper
5 lg sos de rosii sau 2 lg. pe pasta si se completeaza cu apa.


Mod de preparare:

  Uleiul se pune in tigaie, se caleste usturoiul si ciupercile taiate cubulete sau fasii (cum va plac) .
Cand s-au calit adaugi vinul, lasi sa fiarba putin pentru a se evapora alcoolul, dupa care pui pastele (fierte in prealabil cu cel putin un minut mai mult decat scrie pe ambalaj, deoarece se fierb mai greu fara sare).
Peste paste adaugati sosul de rosii, piperul si patrunjelul tocat.
Mai lasati sa firba 5 minute si sunt gata.

Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce fel de paste pt ca stiu ca unele sunt fainoase mai mult pt facut melcisori sau deserturi.

Costin spunea...

Eu am folosit melcisori dar merge la fel de bine si cu penne sau fusilli. Nu trebuie sa fie cea mai buna calitate dar nici cele mai ieftine de pe raft.